10% korting op de GOUD formule met de promotiecode GOLD4319 (aanbieding geldig tot zondag 27 oktober 2019)      PLAATS UW ADVERTENTIE

De internationale onroerend goed website De Kubus Vastgoed is de eerste internationale advertentie netwerk voor onroerend goed in Europa.

GratisImmobilienAnzeigen.com - gratis onroerend goed advertenties particulieren De Kubus Affiliatie - White label affiliatie Français English Español Nederlands Italiano Deutsch Hoe kunt U aan een buitenlandse koper verkopen?
GratisImmobilienAnzeigen.com - gratis onroerend goed advertenties particulieren
Om u in te loggen, klik hier.

Home Advertenties Ons aanbod Gereedschappen Advertentie plaatsen Klantenpagina FAQ Contact  


Welkom
De website Gratis Immobilien Anzeigen is lid van het netwerk De Kubus Vastgoed en u kunt daarmee gratis uw onroerend goed advertentie plaatsen.


Valuta:


Maatsysteem:
ADVERTENTIE VAN DE DAG

DANK U!
Tijdens de 3 laatste maanden heeft U iedere dag gemiddeld 541 nieuwe advertenties geplaatst (ofwel 16230 per maand), op de 186 websites van ons meertalig netwerk.

Dank u voor uw vertrouwen!
GETUIGENISSEN
Over 6 maanden vertrekken wij om ons in Frankrijk te installeren, maar wij beheersen de taal nog niet. Met de website [...]
Deirdre K. (Ierland)
DE KUBUS BAROMETER

1 143 902 geplaatste advertenties
930 bezoeken per adv. per maand
91,1% buitenlandse bezoekers
Publicatie op 186 websites

Bezoekers per taal


 Meer weten...
LIJST VAN MAKELAARS
Land:
Stad:
EEN GREEP UIT ONS AANBOD
30000 FƈS
(Marokko)
Huis van 460 m²
800 000 EUR
Huis in 30000 FƈS

1721 MISERY
(Zwitserland)
Kasteel van 335 m²
2 500 000 EUR
Kasteel in 1721 MISERY


Hoe kunt u uw huis aan iemand uit Engeland of Frankrijk verkopen? Wat betekent dat voor de verkoper? Wat te doen als men alleen Nederlands spreekt?

Zoveel terechte vragen die een eigenaar zich kan stellen wanneer hij zich voorneemt om een meertalige advertentie op ons netwerk te publiceren.

De taalkwestie

Allereerst dient men zich te realiseren dat wanneer een buitenlander een onroerend goed in uw land wil kopen, deze er in het algemeen al vakanties heeft doorgebracht (meestal vaker). Hij kent dus de regio waarin hij wil kopen en soms is hij er zelfs al eigenaar.

Anders gezegd, hij kent uw land en begrijpt dus een beetje Nederlands. Verder kan hij zich (indien nodig) laten begeleiden tijdens zijn bezoeken. De aankoop vraagt tenslotte een zeker formalisme en het is dus noodzakelijk om een minimum aan Nederlands te begrijpen om de verschillende etappes in de procedure te kunnen begrijpen.

Maar bij het publiceren van uw advertentie, die in vele landen zal worden geraadpleegd, is het essentieel om zich tot de potentiƫle koper te wenden in hun eigen taal: als u zelf in het buitenland een pand zou willen kopen, zou u zichzelf waarschijnlijk een beetje hulpeloos voelen bij advertenties in een andere taal, waarin gebruik wordt gemaakt van een zeer specifiek vocabulaire waarvan u niet per se alle subtiliteiten beheerst. Dat is waarom al onze internet advertenties integraal in 6 talen worden gepubliceerd. Met deze 6 talen kunt u meer dan 350 miljoen Europeanen in hun eigen taal bereiken.

Daarnaast bieden wij zeer gedetailleerde advertenties, waarmee u veel informatie in elke taal kunt geven. Wanneer de koper inderdaad bij u in de buurt woont, kan hij zich onmiddellijk verplaatsen om te komen kijken. Een buitenlandse koper moet daarentegen onvermijdelijk voorbereidingen treffen, zijn reis plannen en de panden die hij wenst te bezoeken van te voren selecteren. De zeer uitgebreide advertenties die worden aangeboden door Kubus Vastgoed kunnen aan deze eis voldoen.

Tenslotte kunt u in uw advertentie precies aangeven welke talen u spreekt, alsook het niveau dat u beheerst voor iedere taal (mondeling en schriftelijk). Zo weten de kopers die uw advertentie raadplegen in welke taal zij u kunnen contacteren, of dat u alleen Nederlands spreekt.

Hoe kunt u buitenlandse kopers vinden?

Maar hoe kunt u buitenlandse kopers bereiken? Hoe kunt u in Engeland, Frankrijk, Zwitserland of zelfs Amerika laten weten dat u een onroerend goed verkoopt?

Als u bijvoorbeeld perfect Engels beheerst, kunt u ervoor kiezen om zelf uw advertentie op Engelse websites of in Engelse kranten te publiceren. Dit is erg duur en u bereikt alleen Engelstalige kopers.

Het alternatief is een advertentie te plaatsen die zowel meertalig als zeer gedetailleerd is. De diensten van de Kubus zijn specifiek ontworpen om Nederlandstalige eigenaren op een zeer eenvoudige manier (en erg goedkoop) meer dan 350 miljoen Europeanen te laten bereiken, zonder zelfs maar een andere taal te hoeven spreken.

Kubus Vastgoed, het eerste meertalige onroerend goed netwerk in Europa, geeft uw vastgoed een belangrijke zichtbaarheid buiten de grenzen. In een paar klikken kan een Engelsman, een Fransoos of een Amerikaan uw advertentie lezen, alle sterke punten van uw onroerend goed vinden en direct contact met u opnemen. Tot op heden biedt Kubus Vastgoed als enige een oplossing waarmee u tegelijkertijd internationale en volledig meertalige onroerend goed advertenties kunt plaatsen (verkoop, maar ook verhuur).

En zodra u een koper heeft gevonden?

Wat betreft de aankoopformaliteiten is het nog eenvoudiger: De verkoop verloopt verplicht via uw notaris. Als een buitenlandse koper uw vastgoed wil kopen, is het dus de notaris die het voor zijn rekening neemt om het voorlopige koopcontact en daarna het definitieve koopcontact te laten tekenen. Het is ook de notaris die de koper voorziet van alle nuttige informatie over de verkoop. Indien nodig kan hij beroep doen op een beƫdigd vertaler voor de vertaling van de officiƫle documenten, zoals het voorlopige- en het definitieve koopcontract. Maar dat alles betreft u niet: uw rol bestaat eruit uw pand te laten bezichtigen. En of uw koper Frans, Engels of Nederlands is, maakt voor u geen verschil.

Welke soorten vastgoed zijn interessant voor buitenlanders?

In tegenstelling tot wat men vaak denkt, zoeken buitenlanders die een vastgoed kopen in een ander land, niet per se de duurste panden. Zij kunnen appartementen, te renoveren huizen, huizen op het platteland of landgoederen kopen.